De sprekers

Christeny Martis

Christeny Martis

SEO Content Specialist

Helpt je graag met het behalen van alle doelen en ideeën die je hebt voor jouw bedrijf. Deze passie is ontstaan tijdens mijn studie, nadat ik bekend werd met de online wereld die tegenwoordig een maar al te grote rol speelt in onze samenleving.

Marre Smit

Marre Smit

Mentor voor Webdesigners

Ik help webdesigners om betere ondernemers te worden. Om meer klanten te werven, de boel professioneler te organiseren en passief inkomen te genereren. En hee, doe eens gek: om ervoor te zorgen dat ze aan het eind van de maand iets overhouden aan hun werk.

Josh Hall

Josh Hall

Web Design Business Coach

Is helping web designers build a profitable web design business that gives them freedom and a lifestyle they love.

Julian & Anouk

Julian & Anouk

Creative Journeys

Wij helpen je met onze geniale automatiseringen & funnels de persoonlijke aandacht in je bedrijf vast te houden. Zo krijgt iedereen die je bedrijf binnenrolt alle aandacht. Zonder dat jij 100 appjes, 500 mailtjes en ontelbaar veel spraakberichtjes hoeft te sturen. Keer en keer op nieuw.

Mireille Duiven

Mireille Duiven

Brand Design @ Lucky Lois

Helpt ondernemers met het bouwen van een iconisch merk. Een merk dat vanuit het hart beweegt, in álles wat ze doet. Jij bent goed in wat je doet, en het is daarom belangrijk dat de buitenwereld dat ook snapt en ziet. Ontstijg de middenmoot en durf anders te zijn, juist door dichtbij jezelf te blijven.

Margot Moyaert

Margot Moyaert

Webdesigner & Digital Nomad

Ontmoet Margot, een digitale nomade en ervaren website designer die al 4 jaar de wereld rondreist. Geïnspireerd door haar eigen avontuur wil Margot nu andere aspirerende digital nomads helpen hun dromen waar te maken. Met haar kennis en passie begeleidt ze hen bij het creëren van succesvolle online bedrijven, waar vrijheid en reizen samenkomen.

Melissa Hoogdorp

Melissa Hoogdorp

Jurist | Juridisch virtual assistant

Helpt ondernemers essentiële juridische documenten opstellen, zodat zij zorgeloos juridisch in lijn kunnen ondernemen.

Shannon Mattern

Shannon Mattern

Profitable Web Designer

Teaches online business owners and web designers how to market their businesses online and turn website visitors into customers.

Daniël Kuipers

Daniël Kuipers

Online Marketing Agency

Online marketeer, ondernemer en veganist. Die combinatie zorgt ervoor dat ik iedere dag wil groeien. Op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Danbee Shin

Danbee Shin

Web Design Mentor + Global Inclusion Specialist

Through my 1:1 mentorship program, I help web designers charge more and sell more while showing up as their whole selves.

Fiona Killackey

Fiona Killackey

Business Coach

Fiona Killackey is an award-winning author, business coach, podcast host, speaker and journalist, and the founder of My Daily Business a consultancy that provides group and 1:1 business coaching, e-tools, branding + marketing workshops and creative ideation.

Amanda Webb

Amanda Webb

Digital Marketing ROI & Analytics Mentor

I work with you to get more ROI from the time, money and energy you put into your digital marketing.

Marjet Wullink

Marjet Wullink

Business- & Marketing mentor

Glitter your way to the top! Marjet zorgt dat jij weet wat jouw unieke expertise is. En dat jouw expert status in het vizier komt van iedereen die je wilt bereiken als klant.

Sarah Linklater

Sarah Linklater

Graphic Designer & Business Owner

For design that makes a difference, meet Slinky Did It: a graphic designer working across the public and private sectors

Shelley Barendregt

Shelley Barendregt

Hashtag Lifegoals

Shelley Barendregt helpt ondernemers om minstens 8u per week te besparen, zodat ze al die omzet-verhogende ideeën wél kunnen uitvoeren. 

Roelinde Brons

Roelinde Brons

WordPress specialist bij SolidWP

WordPress veiligheid, updates, support en optimalisatie speciaal voor webdesigners. Ik ben praktisch, doelgericht en makkelijk te benaderen. Zodat je geen omkijken hebt naar de technische kant van je websites.

Cheryl Porcelijn

Cheryl Porcelijn

Strategisch Webdesigner & Tech Girl

Mijn missie is echt om webdesigners op te leiden tot steengoede webdesigners. Die zich hard(t) maken voor hun klanten, die iets opleveren waar de klant zo blij van wordt dat hij/zij je wel kan zoenen, bij wijze van.

Kisha Canwood

Kisha Canwood

Podcast Manager

Als podcast manager zorg ik er voor dat je met mijn hulp je snel en makkelijk jouw business podcast opzet.

Jitske Lochtenberg

Jitske Lochtenberg

Mentor voor Nieuwetijds Ondernemers

Is mentor voor Nieuwetijds Ondernemers en werkt met zelfbewuste en waarde gedreven ondernemers die impact willen maken, plezier willen hebben en meer dan genoeg tijd, geld en energie willen om te kunnen doen wat ze het liefste doen.

Sara Bruinsma

Sara Bruinsma

Presentatietrainer, spreker én sprekerscoach

Wil jij spreken zonder vrees en jezelf jezelf meer uiten? Ongegeneerd ruimte innemen, zichtbaarder worden en vaker het woord nemen? Ik nodig jou uit te gaan staan voor jouw missie en geef je daar tools voor waar je morgen al mee aan de slag kunt.

Dionne Hallegreaff

Dionne Hallegreaff

Make it a story

Make it a story helpt je verhalen vertellen die niet meer kunnen wachten. Verhalen die urgent zijn, waarvan het nodig is dat mensen ze horen. Als je iets te zeggen hebt, maak er een verhaal van. Want verhalen zijn de kortste route naar een ander.

Shanice Tan

Shanice Tan

Website & Storytelling Magic

Helpt je op het gebied van web building en web marketing. Bij GET IN CTRL. ben ik verantwoordelijk voor het bouwen van websites/webshops en huisstijl ontwerpen.

Rachel Mess

Rachel Mess

Accessible Brand Designer

Is an accessibility expert & Webflow Developer. Not only does Rachel create beautiful new sites that clients are proud to show off, she makes sure they’re user friendly and accessible to all of their users.

Cindy van den Berg

Cindy van den Berg

Digital designer & Learndashbouwer

Bouwt unieke en professionele leeromgevingen in Learndash én mentor voor VA’s en Webdesigners op het gebied van design, user experience én geavanceerde techniek binnen Learndash (en randsoftware).

Maaike van Boxtel

Maaike van Boxtel

Online Legal Support

Mkb-ondernemers en zzp’ers kunnen bij mij terecht voor begrijpelijke juridische documenten & praktijkgericht juridisch advies op het gebied van contractenrecht, arbeidsrecht & privacyrecht.

Juliska Petronella

Juliska Petronella

Financieel Expert & Business Mentor

Ik ben Juliska Petronella eigenaresse van CijferExpert BV. Gecertificeerd Profit First Professional, Financieel adviseur, Winstadviseur & Bedrijfsadviseur.

Ik help ondernemers naar meer inzicht en grip wat resulteer in meer rust, winst en rendement voor een gezond groeibedrijf.

🏆Profit First Ambassadeur 2022🏆

Willemien van der Veen

Willemien van der Veen

Wil + The People

Willemien is Business & Leiderschap Coach bij Wil + The People. Hierbij helpt ze creatieve dienstverleners en agencies om te professionaliseren met een heldere visie, een aantrekkelijk aanbod en een soepele verkoop strategie.

Rosanne van Staalduinen

Rosanne van Staalduinen

Creatief strateeg @ Buro Staal

WordPress liefhebber sinds 2012. Bemoeit zich graag met alle projecten binnen het team en is dol op onderwerpen als privacy, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Bant sliders en de uitspraak “je website is een online visitekaartje” graag de wereld uit.

Manon van der Weegen

Manon van der Weegen

Branding-expert en webdesigner @ Brand it Up

Manon is een ervaren webdesigner en branding designer. Ze werkt met WordPress en Elementor, bouwt templates en zelfs websites in 1 dag.

 

Eveline Mestrom

Eveline Mestrom

Front End Developer

Puzzelen met code heeft iets magisch! Dat is dan ook wat Eveline het liefste doet. Ze helpt grafisch ontwerpers en webdesigners die geen zin, tijd of kennis hebben om zelf te bouwen hun ontwerp om te zetten in een functionele website met behulp van een op maat gemaakt, zelf gebouwd thema op WordPress.

Ifraah Ghedi

Ifraah Ghedi

Webdesigner & online strateeg @ Anderen doen het

Ik ben Ifraah, een gedreven webdesigner en strateeg. Ik creëer unieke websites die jouw merkidentiteit uitstralen en je droom helpen najagen.

 

Lian Groot

Lian Groot

Webdesigner en Squarespace expert @ Brand Fuel

Online zichtbaar met een intuïtieve state of the art website die écht laat zien wat jij komt brengen als ervaren ondernemer.

 

Liesje Lieverse

Liesje Lieverse

Webdesigner @ Liesje Digital


Liesje ontwerpt en bouw twebsites from scratch (ja echt – van ground zero, 100% uniek gedesigned). Geen gedoe met templates, maar een uniek ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw onderneming en visie. Voor elke website die ik ze creëert doneert ze aan een goed doel

Regel hier je gratis kaartje!

Zorg dat je er op tijd bij bent!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)