De sprekers

Sharon de Rooij

Sharon de Rooij

Jurist @ Lady Lawyer

Sharon, ook wel bekend als Lady Lawyer, helpt ondernemers met het opstellen van juridische documenten in begrijpelijke taal. Om jezelf, jouw bedrijf én bankrekening te beschermen.

Christeny Martis

Christeny Martis

SEO Specialist @ SEO Studio

Helpt ambitieuze ondernemers met het ontwikkelen van een ijzersterke SEO strategie die ervoor zorgt dat jouw website terecht komt op de plek waar jij naar toe wilt. Oftewel: in the public eye! 

Ernst-Jan Buijs

Ernst-Jan Buijs

Co Founder @ Conversie Club

Met de Conversie Club helpt Ernst-Jan samen met zijn businesspartner Emile Kennisondernemers en andere experts aan een Converterende Klantreis door te focussen op Copywriting, Strategie & Onderscheidende Concepten. 

Willemien van der Veen

Willemien van der Veen

Shine Business School

Business Coaching voor creatieve dienstverleners die lichter willen ondernemen en een wachtlijst aan ideale klanten willen. 

Djeranie Rellum

Djeranie Rellum

Business Coach

Ondernemen is vooral durven én doen, ook al ben je bang. Ondernemen is letterlijk in beweging komen, besluiten nemen en jezelf onderscheiden van de massa. Ondernemen is simpel maar niet gemakkelijk, maar het is ook geen hogere wiskunde.

Marre Smit

Marre Smit

Mentor voor Webdesigners

Marre doet niets liever dan mensen helpen trots te zijn op hun bedrijf, of dat nou in de startblokken staat of al even meedraait. Mijn kracht ligt bij het creatieve praktisch maken. Bij ondersteunen en begeleiden van webdesigners in het opzetten van een succesvolle web business.

Kisha Canwood

Kisha Canwood

Podcastmanager

Snel en makkelijk jouw business podcast met de juiste gasten erin? Dan moet je bij Kisha zijn! De techniek, interviews inplannen, alles op de juiste kanalen plaatsen, dat regelt Kisha. Het enige wat jij hoeft te doen is komen opdraven voor de opname.

Mireille Duiven

Mireille Duiven

Brand Design @ Lucky Lois

Helpt ondernemers met het bouwen van een iconisch merk. Een merk dat vanuit het hart beweegt, in álles wat ze doet. Jij bent goed in wat je doet, en het is daarom belangrijk dat de buitenwereld dat ook snapt en ziet. Ontstijg de middenmoot en durf anders te zijn, juist door dichtbij jezelf te blijven.

Cheryl Porcelijn

Cheryl Porcelijn

Strategisch Webdesigner & Tech Girl

Cheryl heeft een enorme zwak voor website en techniek (in de breedste zin van het woord), maar ook voor strategie en ondernemen. Creërt unieke websites die zorgen voor groei in bereik en omzet. 

Sabrina Nijs

Sabrina Nijs

The Sales Artist

I love people, I love Sales. En als je Sales doet vanuit een oprechte connectie, ontstaan er de mooiste samenwerkingen. Ik wil zoveel mogelijk creatives fantastische Sales leren waardoor ze goed betaald worden voor hun mooie werk.

Rachel Mess

Rachel Mess

Webdesign Accessibility Expert

Rachel helpt dienstverleners hun verkopen via de website te verhogen en hun bedrijf te laten groeien door toegankelijke websites te maken die uw potentiële klanten laten zien dat ze op de juiste plek zijn.

Fanny Veldmeijer

Fanny Veldmeijer

Divi Expert

Fanny is een expert op het gebied van het soepel maken van het feedback proces. Dus geen mails meer met op-z’n-kop foto’s van een webpagina of 10 min audio gesprekken. Dat kan allemal automatisch. Hoe dan? Check de presentatie van Fanny!

Shanice Tan

Shanice Tan

StoryBrand Certified Guide

Shanice is StoryBrand gecertificeerd gids en gebruikt de kracht van Storytelling om je bedrijf te laten groeien.

Shelley Barendregt

Shelley Barendregt

Hashtag Lifegoals

Shelley heeft inmiddels al meer dan duizend ondernemers geholpen om hun bedrijf en workflows zo efficiënt te maken dat ze weer meer dan genoeg tijd hebben om ook áán hun bedrijf te werken en de omzet te groeien.

Fiona Killackey

Fiona Killackey

Business Coach @ My Daily Business

My Daily Business is een adviesbureau dat ondernemers (en hun teams) helpt bij het begrijpen, creëren, analyseren en verbeteren van hun marketing, branding, inhoud en algemene bedrijfsstrategieën.

Beryl Valpoort

Beryl Valpoort

Merkstrateeg & Copywriter

Beryl organiseert branding retreats voor ondernemers. Stap weg even van de dagelijkse drukte in je bedrijf. Bouw een sterk en soulful merk, voor meer helderheid en kracht in je business en meer connectie met je klanten. 

Sarah Linklater

Sarah Linklater

Designer Admin Expert

Sarah is een grafisch ontwerper uit Melbourne die een gave heeft om designers te helpen bij het behapbaar maken van hun administratie.

Vanessa Jorissen

Vanessa Jorissen

Communicatie adviseur & Copywriter

Ik ben redacteur en help bedrijven die per se hun eigen copy willen schrijven om dit beter, kloppend én binnen de deadlines te doen.

Dionne Hallegraeff

Dionne Hallegraeff

Copywriter @ Make it a story

Mensen en merken verbinden door sterke verhalen te vertellen. Dionne bouwt daarom exclusief bruggen met de mensen achter de merken. Geen standaard teksten, jij wilt je kop boven het maaiveld uitsteken. Als je iets wilt zeggen, maken we er een verhaal van.

Lian Groot

Lian Groot

Website alchemist @ Brandfuel

Als website alchemist tovert Lian de verhalen in haar klanten naar boven die hun echt uniek maken en voor hun klanten van belang zijn. Dat verhaal maakt ze vervolgens visueel en maakt daarbij dankbaar gebruik van haar sterk ontwikkelde intuïtie.

Liesje Lieverse

Liesje Lieverse

Webdesigner @ Liesje Digital


Liesje ontwerpt en bouw twebsites from scratch (ja echt – van ground zero, 100% uniek gedesigned). Geen gedoe met templates, maar een uniek ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw onderneming en visie. Voor elke website die ik ze creëert doneert ze aan een goed doel

Marloes Lodder

Marloes Lodder

Webdesigner @ Let's Get Loes

Marloes maakt WordPress websites op maat voor ondernemers who don’t do basic.  Ze is op een missie om het internet vrolijker en menselijker te maken.

 

Eveline Mestrom

Eveline Mestrom

Front End Developer

Puzzelen met code heeft iets magisch! Dat is dan ook wat Eveline het liefste doet. Ze helpt grafisch ontwerpers en webdesigners die geen zin, tijd of kennis hebben om zelf te bouwen hun ontwerp om te zetten in een functionele website met behulp van een op maat gemaakt, zelf gebouwd thema op WordPress.

Kim Schouten

Kim Schouten

Brand & Webdesigner @ Kensho

Als branding expert maakt Kim een top notch doorvertaling voor jouw website, zodat deze jouw unieke karakter en talent op een professionele manier neerzet!

 

Mariska van der Spek

Mariska van der Spek

Brand & Webdesigner @ Studio Ris

Mariska ontwerpt de complete (merk)beleving voor ondernemers door hun visie te vertalen naar een unieke merkidentiteit. Vervolgens ontwerpt ze een krachtige website op maat die hier op aansluit.

Jouw droombedrijf wacht op je…

De Business Boss Webdesign Summit gaat niet over in je kracht gaan staan of je  succes leren manifesteren. We gaan over tot actie. Pak de peper er maar vast bij, het is tijd om gezien te worden.

Tijdens dit gratis online webdesign event, confronteren we jou met jezelf, vieren we waar je staat en inspireren we elkaar met grote en kleine dromen. Met een divers programma trekken we jouw bedrijf strak waar dat nodig is en mag je adviezen shoppen waar je twijfelt.

De Business Boss Webdesign Summit is een online plek waar jij jouw volgende meesterplan concreet maakt. Waar je jouw volgende succes voedt en nieuwe dromen verzamelt. 

Mis niks van de summit!

Zorg dat je er op tijd bij bent!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)