Het programma

Zie hier het programma waarmee we we jouw bedrijf strak trekken waar dat nodig is en je adviezen kan shoppen waar je twijfelt. Stel hier je perfecte combi samen van de presentaties waarmee je jouw volgende meesterplan concreet gaat maken. Waar je jouw volgende succes mee voedt en nieuwe dromen mee verzamelt.

Dinsdag 26 september

Alle presentaties worden op de dag zelf om 09:00 live gezet. Daarna kan je dus zelf kiezen in welke volgorde je ze gaat kijken!

Hoe kan je op een gezellige manier grenzen stellen voor je webdesign klanten?

Grenzen stellen blijft toch een dingetje voor de meeste webdesigners. We hebben een dienstbaar beroep en willen dat ook graag zijn. Maar we willen ook dat klanten onze grenzen respecteren. HOE DAN? Ga ik je in deze presentatie vertellen.

Marre Smit
Smit Club & Web Club

Creating Web Design Proposals (that actually convert)

Top tips for what to include in your web design proposals and how to frame them so clients are excited to move forward.

Josh Hall
Web Design Business Coach

Get Booked Out Without Burnout – How to Create a Project Calendar

Learn to consistent map for your web design projects to help you effectively manage your time so you know exactly what bandwidth is required for each client and how much time you’ll spend so you can confidently own your project calendar without overbooking!

Shannon Mattern
Web Designer Academy

Van nine to five naar vrijheid: Hoe je als digital nomad reizen en ondernemen combineert

In deze presentatie neem ik je mee in het het avontuurlijke leven van digitale nomads. Ontdek niet alleen de voordelen en uitdagingen, maar krijg ook alle essentiële kennis die je nodig hebt om zelf met je laptop de wereld rond te reizen.

Margot Moyeart
Studio mmooy

Meer omzet in minder tijd: zo ga je efficiënter met je leads om

Wanneer je het overzicht verliest in je leads, ze vergeet op te volgen omdat je er geen tijd en headspace voor hebt en je uren bezig bent met een offerte, dan lek je tijd en geld in je bedrijf. Zonde! Shelley helpt je in deze masterclass om minder tijd kwijt te zijn aan je leads, terwijl je er meer binnenhaalt.

Shelley Barendregt
Hashtag Lifegoals

Op een effectieve manier storytelling gebruiken om een authentieke band op te bouwen en meer klanten te aan te trekken.

Jij als webdesigner hebt een aanbod waarmee je het leven van je klanten kunt veranderen, alleen merk je dat ze nog niet de waarde ervan inzien of direct een connectie voelen met jou. Het vertellen van jouw verhaal en het creëren van een authentieke band met je doelgroep kan een uitdaging zijn, maar het is essentieel om het verschil te maken (en nieuwe klanten aan te trekken).

Shanice Tan
GET IN CTRL

 

Making People Feel Seen With Globally Inclusive Websites

Help your clients sell to diverse and international audiences by equipping them with a more inclusive website. It’s simpler than you probably think — no language switchers or other widgets required.

Danbee Shin
Web Design Mentor

How to find out if you are wasting time on your marketing with GA4

Do you know if your marketing is working? Do you worry that all the time, effort and money you invest is wasted? I’ll show you how to measure your marketing for each phase of the funnel using the new GA4.

Amanda Webb
Spiderworking

AVG-proof ondernemen in de webdesignbranche: Juridische essentials

Met deze essentiële juridische documenten zal jij zorgeloos en AVG-proof ondernemen.

Melissa Hoogdorp
Alignment Legal Support

Bouw een iconisch merk

Jij bent goed in wat je doet, en het is daarom belangrijk dat de buitenwereld dat ook snapt en ziet. Bouw een iconisch merk en laat zien dat je anders durft te zijn, juist door dichtbij jezelf te blijven.

Mireille Duiven
Lucky Lois

 

Woensdag 27 september

Alle presentaties worden op de dag zelf om 09:00 live gezet. Daarna kan je dus zelf kiezen in welke volgorde je ze gaat kijken! LET OP: de netwerksessie is om 10:00 live, link hiervoor krijg je de dag zelf in je mail!

LIVE om 10.00 uur

Netwerksessie voor webdesigners

Iedereen die het leuk vindt om andere webdesigners te leren kennen kan aan deze sessie deelnemen!

 

5 manieren om ChatGPT voor je te laten werken als webdesigner

“Ik moet ook wat met ChatGPT” hoor ik webdesigners vaak zeggen. Maar veel verder dan een beetje hulp bij de copy van je klanten komen ze niet. Terwijl er zo veel meer kan. In deze presentatie 5 gouden tricks!

Marre Smit
Smit Club & Web Club

Where are YOU in your business: why humanity is essential for success

Fiona Killackey
My Daily Business

Design psychologie | Gebruik design psychologie voor betere websites

Een website maken kan iedereen. Maar je wilt ook dat je website goed gebruikt wordt en dat ze wat gaan opleveren. Wij mensen zijn gewired voor patronen. Daarom is het belangrijk dat jij deze psychologische onderdelen gaat toepassen zodat jouw websites beter en sneller kunnen worden gebruikt.

Cheryl Porcelijn
Webdesigner | CPrecision

Kort en krachtig spreken over jouw missie

In een paar stappen je kernboodschap vinden en je missie verwoorden. Zodat je nooit meer met je bek vol tanden staat als mensen vragen: “En wat doe jij?”

Sara Bruinsma
Free Your Mission

Vuurwerk voor je website: in 5 stappen een supersnelle website

Aan de hand van praktische tips en tricks gaan we kijken hoe je snelle websites aan je klanten oplevert. We bekijken de basics, maar gaan ook zeker een stap verder, zodat je echt wat leert.

Roelinde Brons
SolidWP

In 3 stappen naar een constante flow aan leads

Vanuit jouw expertise, een lead generator creëren waar echt behoefte aan is.

Marjet Wullink
Minimalist Marketing

Een Happy Money Mindset

Laat geldblokkades los en trek jouw droomomzet aan. Welke stoppende overtuigingen rondom geld heb je nog en zet ze om in krachtige affirmaties die jouw money vibe opschonen en zorgen voor meer geld, meer klanten en meer omzet.

Jitske Lochtenberg
Mentor voor Nieuwetijds Ondernemers

Hoe maak je impact met je verhaal? 5 goudenregels voor succesvolle copy

‘Hoe maak je impact met je verhaal? 5 goudenregels voor succesvolle copy’ leert je jouw doelgroep bereiken met teksten. Je hoeft namelijk niets te verkopen, zij hebben jou nodig. De woorden die je gebruikt zijn je krachtigste wapen. Je verhaal helpt jouw mensen, jou vinden. Jouw verhaal is urgent. Laat je doelgroep niet langer wachten, wees er zichtbaar mee.

Dionne Hallegraeff
Make it a story

De juridische documenten die iedere ondernemer nodig heeft

Ik geef je een overzicht van de belangrijkste juridische documenten, leg uit hoe je ze moet gebruiken en licht een paar veel gemaakte fouten toe.

Maaike van Boxtel
Online Legal Support

Zoom out, stretch je horizon en jump niet langer op hype trains.

In deze presentatie met hier en daar een pittige rant, neemt Maaike je mee in de tijdgeest en de impact hiervan op jouw (potentiële) klanten en jouw business. Ze laat je forever het verschil zien tussen een trend en de so called hype trains. Zodat je niet meer hoeft te ondernemen vanuit het gevoel de 1e te moeten zijn bij technische innovaties aka the new shiny sexy things.

Maaike Bruggeman
The Business Trendwatcher®️

Donderdag 28 september

Alle presentaties worden op de dag zelf om 09:00 live gezet. Daarna kan je dus zelf kiezen in welke volgorde je ze gaat kijken! LET OP: het webdesigner panel is om 10:00 live & de sessie van Julian & Anouk is om 12:00 live, links hiervoor krijg je de dag zelf in je mail!

Hoe vind je je eerste klanten als webdesigner?

Misschien wel de grootste uitdaging voor alle (beginnende) webdesigners: het vinden van klanten. In deze presentatie ontdek je het geheim van webdesigners met een wachtlijst.

Marre Smit
Smit Club & Web Club

LIVE van 10.00 tot 11.30 uur

Webdesign Panel Talk

Een panel talk waarin we alle facetten van ons vak doornemen en voor eens en voor altijd de WordPress vs SquareSpace battle uitvechten.

Het panel bestaat uit: Manon van der Weegen, Rosanne van Staalduinen, Ifraah Ghedi, Lies Lieverse, Lian Groot en Eveline Mestorm.

Boost Je Online Impact: SEO & ChatGPT Masterclass

Aan de slag met SEO in 70% minder tijd! Zou je graag je zoekmachine rankings willen verhogen, waardevolle content willen creëren en je online vindbaarheid vergroten? Het is tijd voor succes! Trek meer bezoekers aan, krijg leads en klanten via je website. Ontdek het in de masterclass over SEO en ChatGPT van De SEO Studio! Leer de geheimen van effectieve online strategieën en optimaliseer je website voor maximale groei.

Christeny Martis
De SEO Studio

Zuiver Zichtbaar zijn en ideale klanten aantrekken met Instagram

In Zuiver Zichtbaar ontdek je dat jezelf profileren op een pure manier kan zonder schaamte. Met de formule ritme, resonantie en resultaat leer je hoe rake teksten voor Instagram en E-mail schrijft die de juiste klanten aantrekken.

Willemien van der Veen
Wil + The People

LIVE om 12.00 uur

Boost je online klantervaring door authentieke funnels!

Een masterclass over hoe jij een unieke en persoonlijke connectie maakt met je klanten, geheel geautomatiseerd.

Julian & Anouk
Creative Journeys

Hoe maak je van je podcast #1 lead magnet

Wil je leren hoe je jouw podcast kunt transformeren tot een krachtige leadmagneet die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt?

Kisha Canwood
Assisted by KC

Design an Accessible Website with Rachel

A step-by-step lesson on how to create an inclusive and user-friendly website for users.

Rachel Mess
Accessible Brand Designer

From Chaos to Control: 5 steps to Mastering Organisation in your Web Design Business

Discover the transformative power of organisation in your web design business. In this presentation, Sarah will unveil her top 5 actionable steps to help you master organisation for smoother, more efficient web design projects.

Sarah Linklater
Designer Admin

De basics van Google Analytics 4

De basisprincipes van GA4 in een notendop.

Daniël Kuipers
Online Marketing Agency

Ontdek succes strategieën voor een financieel gezond en winstgevend bedrijf

Ik ben Juliska Petronella eigenaresse van CijferExpert BV. Als Accountant, Profit First Professional, Winstadviseur & Bedrijfsadviseur expert help ik ondernemers met het verkrijgen van meer inzicht en grip op hun cijfers. Het resultaat daarvan is meer rust, winst en rendement, en uiteindelijk een financieel gezond en winstgevend bedrijf voor een gezond groeibedrijf.

Juliska Petronella
CijferExpert BV.

Ik wil er gratis bij zijn!

Zorg dat je er op tijd bij bent!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zorg dat je er op tijd bij bent!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)