Het programma

Zie hier het programma waarmee we we jouw bedrijf strak trekken waar dat nodig is en je adviezen kan shoppen waar je twijfelt. Stel hier je perfecte combi samen van de presentaties waarmee je jouw volgende meesterplan concreet gaat maken. Waar je jouw volgende succes mee voedt en nieuwe dromen mee verzamelt.

Dinsdag 22 november

10:00

Opening & Uitleg SummitBingo + Prijzen

Marre Smit
Smit Club

11:00

Je winst verhogen binnen de wettelijke kaders

Ik neem je mee in de wettelijke vereisten van een website en het doen van marketing en sales, zodat jij je winst niet kwijt bent aan boetes of vervelende conflicten.

Sharon de Rooij
Lady Lawyer

12:00

Über Onderscheidend Communiceren Ontdek de eerste stap om über onderscheidende, converterende teksten te schrijven die door de ruis van je markt breken en de juiste snaar weten te raken bij jouw doelgroep. Ernst Jan Buijs Conversieclub

13:00

Zuiver Zichtbaar zijn en ideale klanten aantrekken met Instagram In Zuiver Zichtbaar ontdek je dat jezelf profileren op een pure manier kan zonder schaamte. Met de formule ritme, resonantie en resultaat leer je hoe rake teksten voor Instagram en E-mail schrijft die de juiste klanten aantrekken. Willemien van der Veen Wil + The People

14:00

Bouw een iconisch merk

Hoe bouw je een iconisch merk voor je webdesign business? In deze presentatie krijg je van mij de blauwdruk.

Mireille Duiven
Lucky Lois

15:00

De 6 stappen om succesvolle design business te bouwen

Een succesvolle design business bouwen is veel meer dan ‘gewoon’ klanten vinden. Welke stappen je allemaal moet doorlopen op weg naar je droombedrijf? Dat leer je in deze presentatie.

Marre Smit
Smit Club

16:00

Prijsbepaling begint niet bij de concurrentie Gaan staan voor de waarde die jij levert met al jouw unieke eigenschappen, daar maak jij het verschil en zo kun jij je uniek positioneren. Maar vooral verdienen wat je waard bent! Djeranie Rellum  

17:00

In 7 eenvoudige stappen de kracht van Storytelling gebruiken om je bedrijf te laten groeien. Door de kracht van verhaal te gebruiken, betrek je jouw klanten als nooit te voren en genereer je meer omzet voor jouw bedrijf. Als StoryBrand gecertificeerd gids laat ik jou in 7 eenvoudige stappen zien hoe je de aandacht van je publiek kunt trekken en vast houden met behulp van het StoryBrand Framework. Shanice Tan StoryBrand Certified Guide

🚨 LET OP🚨: Deze presentatie van Shanice is NIET beschikbaar in de Secure Your Success Bundle ivm de regelgeving vanuit Storybrand. Daarintegen is hij wel 48 uur beschikbaar om terug te kijken in plaats van de gebruikelijke 24 uur.

Woensdag 23 november

10:00

Help! Mijn klant levert beroerde copy aan. Wat nu? Ik ben redacteur en help bedrijven die per se hun eigen copy willen schrijven om dit beter, kloppend én binnen de deadlines te doen. Hoe? Dat ga ik je vertellen. Vanessa Jorissen

11:00

Feedback zonder eindeloos mailverkeer; zo doe je dat!

Fanny deelt een lifesaver voor webdesigners: een online visuele tool die je IN de website gebruikt. Want dat is de meest logische plek voor opmerkingen en wensen, ideaal tijdens de bouwfase, maar ook zeker daarna voor onderhoud en aanpassingen.

Fanny Veldmeijer
SoPressed

12:00

Efficiënter werken: Bespaar 8-20 uur per week

In deze talk deelt Shelley haar methode met je om 8 tot 20 uur per week te besparen door efficiëntere workflows en het automatiseren van je business. Zo hou jij genoeg tijd over om ook áán je bedrijf te werken in plaats van alleen maar ín.

Shelley Barendregt
Hashtag Lifegoals

13:00

Klein merk, grote impact! Investeren in branding voelt niet altijd als een must. Waarom wordt er dan toch massaal in geïnvesteerd door de grotere merken en is het eigenlijk super belangrijk? Leer hoe branding je helpt om een echte impact te maken. In je eigen leven, in je bedrijf en op je klanten. Beryl Valpoort Sweet Studio Lifestyle

14:00

Sort Ya Systems! A step by step guide to establishing your design biz processes

Sarah Linklater
Designer Admin

15:00

Grow your SEO! Van 0 naar 10.000 bezoekers per maand.

Achterhaal hoe je kunt starten en scoren met SEO.

Christeny Martis
De SEO Studio

16:00

Dark Patterns – Creëer een website zonder manipulatie

Hebben we nog wel trucjes nodig om klanten aan je te binden? Of kan dit ook op een andere manier? Wat dacht je van transparantie, eerlijkheid en verbinding? Een website zonder manipulatie? Het kan echt!

Cheryl Porcelijn
CPrecision

Donderdag 24 november

10:00

Where are YOU in your business: why humanity is essential for success

Fiona Killackey
My Daily Business

11:00 - 12:30

Webdesign Panel Talk

Een panel talk waarin we alle facetten van ons vak doornemen en voor eens en voor altijd de WordPress vs SquareSpace battle uitvechten.

Het panel bestaat uit: Lian Groot, Marloes Lodder, Lies Lieverse, Kim Schouten, Mariska van der Spek, Eveline Mestorm & Marre Smit.

13:00

5 steps to improve your Sales 🔥

Je leert 5 stappen die je direct kunt toepassen in je eigen Sales om het makkelijker en leuker te maken.

Sabrina Nijs
The Sales Artist

14:00

How accessibility helps businesses, and how you can build it into your designs. How accessibility helps businesses, and how you can build it into your designs. Rachel Mess Webdesign Accessibility Expert

15:00

Get your Story Straight

Je verhaal is de basis van je bedrijf. Als je die op orde hebt, hoef je nooit meer iemand te overtuigen. Stop met piekeren over social media content, elevator pitches en website teksten en start met van je merk houden. Als jij jezelf fantastisch vindt, volgt de rest namelijk vanzelf.

Dionne Hallegraeff
Make it a Story

16:00

Start gemakkelijk je podcast

Leer de basics van podcasten en krijg tips over hoe je je podcast kan inzetten als marketingtool.

Kisha Canwood
Assited by KC

17:00

Networking Session + Prijsuitreiking Summit Bingo

Marre Smit
Smit Club

Donderdag 1 december

Secure Your Succes VIP day

09:00

LIVE: Hot Seat Coaching sessie

In deze sessie mag je Wil alles vragen! Wil je een tip om wat meer jezelf te durven laten zien op social media? Of feedback op een product idee dat je hebt? Kan gewoon. Normaal gesproken doet Wil dit exclusief in haar coachingsprogramma’s. Dus pak je kans!

Willemien van der Veen
Wil + The People

10:30

 LIVE Q&A – voor al je vragen over Sales

Hoe zorg je ervoor dat je je niet meer een gladde autoverkoper voelt als je een salesgesprek voert? Welke manieren zijn er om een commercieel gesprek te voeren en toch authentiek te blijven? Deze – en alle andere vragen die je hebt – kan je in deze sessie stellen.

Sabrina Nijs
The Sales Artist

12:00

LIVE: Feedback op sales teksten + Q&A

Individuele feedback op je salespage van een van de converterende copywriting kings van Nederland? Je tagline of meest recente sales email voorleggen? Kan allemaal in deze sessie. Je krijgt eerlijke feedback van Ernst-Jan die je direct kan toepassen.

Ernst Jan Buijs
Conversieclub

14:00

LIVE: Hot Seat Coaching + Q&A

Hoe kom ik erachter wie mijn ideale klanten zijn? En waar vind ik die dan? Wat is nou echt belangrijk bij het runnen van een webdesign business? In deze sessie kan je al je vragen kwijt aan de mentor voor webdesigners in Nederland & Belgie.

Marre Smit
Smit Club

16:00

LIVE: Q&A Een live Q&A sessie van 60min over het bepalen van je prijzen en waarde. Djeranie Rellum

Ik wil er gratis bij zijn!

Zorg dat je er op tijd bij bent!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zorg dat je er op tijd bij bent!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)