Promotie info

De registratie voor de summit is open en dus is het ook tijd om je achterban te laten weten dat je komt spreken en dat ze gratis naar jou – en vele anderen – mogen komen luisteren! Hiervoor hebben we een aantal dingen om je hierin te ondersteunen:

Social Media Templates

Voor in je instagram feed hebben we knallers van content voor je klaar staan. Er zijn de meer algemene posts over de summit en dan hebben we ook nog voor iedere spreker een post gemaakt.

Zou je het volgende willen delen met je volgers? 

 • post van jezelf/algemene post om je de summit en jezelf als spreker aan te kondigen
 • post op de dag van de summit dat je spreekt
 • Insta story om de summit aan te kondigen

Natuurlijk mag je ze ook allemaal of veel meer posten, graag zelfs 😍! Je kunt hieronder ook de promo video downloaden mocht je die willen gebruiken.

Copy voor promo mails & captions

Ik weet zeker dat dit niet voor jullie allemaal geldt, maar voor wie wil hebben we ook vast een opzet gemaakt voor de copy die je kunt gebruiken in je mails of social media posts. Je mag het letterlijk kopiëren, gebruiken als opzet of helemaal negeren en zelf iets schrijven. Wat jij wilt. Je vindt de copy hier

Andere promo opties

Heb je een podcast waarin je graag over de summit wilt vertellen? Je mag mij altijd interviewen! Over wat er bij komt kijken om een summit te organiseren, of meer op detail op de issues waar webdesigners tegenaan lopen.

We kunnen ook samen een insta of facebook live doen. Ik vind het allemaal leuk, dus mail me gerust!

>> Social media templates downloaden (maak een kopie voor je gaat bewerken!)
>> Sprekers template downloaden (maak een kopie voor je gaat bewerken!)
>> Summit Promo video downloaden
>> Copy voor promo mails & captions

Social media templates

Social media templates – sprekers

Affiliate info

Als je graag wilt promoten met een affiliate link (en dus ook 40% van de verkoopprijs van de VIP Bundles wilt ontvangen 😀) dan kan je hier een affiliate account aanmaken. Wij krijgen dan een melding binnen, keuren je account goed en dan kan je in je affiliate dashboard links aanmaken om de summit en bundle te promoten. En kunnen wij zien dat ze via jou komen!
Lukt het niet niet? Mail me dan even, dan stuur ik je de reset link. Ik heb nog een korte uitleg video voor je gemaakt hoe het affiliate dashboard werkt, die vind je hier.

Was je vorig jaar ook affiliate/spreker op de summit? Dan hoef je geen account aan te maken maar kan je gewoon je login van vorig jaar gebruiken. Heb je een pw reset nodig, mail me dan gerust even!

Belangrijk om je affiliates uitbetaald te krijgen!

De landingspage die je aan de affiliates communiceert is: https://smitclub.nl/summit-partners-page/?aff=marre-test (let op dat je dus het stuk marre-test vervangt door je eigen accountnaam! Of de link uit het dashboard kopieert, dan zit je ook altijd goed). Let op: dit werkt alleen als je eerst een affiliate account aanmaakt.

Deze pagina (smitclub.nl/summit-partners-page) is een korte kopie van de Summit homepage en is zo ingesteld dat hij vrijwel direct doorgestuurd wordt naar de summit website. Bezoekers merken hier nauwelijks iets van, de pagina wordt als het ware “opnieuw” geladen. Deze stap is nodig om de bezoeker te registreren op het account van je affiliate, als deze terugkomt om te kopen is dat ook geregistreerd. Dus als de bezoeker dan later terugkomt (kan ook op een andere dag zijn) komt hij alsnog op jouw conto!

De rest van de info & uitleg rondom de affiliates vind je hier. Vorig jaar hadden we een conversiepercentage voor de VIP Bundle van ruim 16% dus dat beloofd wat!

Handige links

>> Affiliate login page: https://www.smitclub.nl/affiliate-login/
>> Uitleg Affiliate dashboard (video):
>> Uitleg Affiliate opzet (tekst): Google Doc

  Google Doc met alle Affiliate links + info

  Uitleg video affiliate dashboard

  Belangrijke data & info

  Je mag je hele presentatie van te voren opnemen. Dus ook het presenteren zelf. Alle presentaties worden van te voren klaargezet en vrijgegeven op de vooraf bepaalde datum & tijd. Je hoeft er dus niet je agenda voor te blokken om live – en vol in de make-up 😜 – klaar te zitten. Toch liever je preso live doen? Als we dat niet al besproken hebben, neem dan even contact op

  SUMMIT DEADLINES

  Handig voor in je agenda!

  • Dit formulier graag invullen op uiterlijk vrijdag 9 juni
  • Bijdrage promo-filmpje hier inleveren op uiterlijk vrijdag 16 juni. Voorbeeldje? Check ‘m hier.
  • Bijdrage VIP Bundle inleveren uiterlijk vrijdag 30 juni
  • Presentatie + opname hier inleveren vóór maandag 28 augustus 2023

  First things last

  Nog even he…. Wat tof dat je komt spreken op de Webdesign Summit! I

  Dat is waar deze summit over gaat. Om de liefde voor het vak te delen, om je netwerk uit te breiden en om jezelf te positioneren als iemand die weet waar hij het over heeft.

  Je wilt verbinden, inspireren en vieren waar je staat. Jij weet wat er voor nodig is om jouw niche te veroveren en dat maakt jouw verhaal waardevol. Je rebelleert graag tegen gewoontjes zijn en vind het leuk om glazen plafonds te breken. Daarnaast ben je zelf nooit uitgeleerd en heb je misschien wel oren naar een programma vol ambitie en drive, nieuwe gezichten en hilarische anekdotes.

  Welkom bij de club.

  English info

  The registration for the summit is open, so it’s time to let your audience know that you’ll be speaking, and they can attend for free! To support you in this, we have a few things prepared:

  Affiliate Promo Options

  If you would like to promote the summit – and get 40% of each VIP Bundle sold – you can register for an affiliate account here. We will get a notification, approve your request and than you can create your personal promotion links in your very own affiliate dashboard. Any questions? Shoot!

  Social Media Templates

  We have some fantastic content ready for your Instagram feed. We have general posts about the summit, and we’ve also created posts for each speaker.

  Could you please share the following with your followers?

  • A post from you or a general post announcing the summit and your role as a speaker
  • A post on the day of the summit when you’re speaking
  • An Insta story to announce the summit

  Of course, feel free to share all of them or even more – we’d love that 😍! You can also download the promo video below if you’d like to use it.

  Copy for promo mails & captions

  I’m sure this doesn’t apply to everyone, but for those who want it, we’ve prepared a draft copy that you can use in your emails or social media posts. You can copy it as-is, use it as a template, or ignore it completely and write something on your own. It’s up to you. You can find the copy here

  Other promo options

  Do you have a podcast where you’d like to talk about the summit? You’re welcome to interview me! We can discuss what it takes to organize a summit or delve into the specific issues web designers face.

  We can also do an Instagram or Facebook Live session together. I’m open to all ideas, so feel free to email me!

  >> Social media templates downloaden (please make a copy before editing)
  >> Speakers template downloaden (please make a copy before editing)
  >> Copy for promo mails & captions

  Social media templates

  Social media templates – speakers